RAKOVINOVÁ BRZDA ANEB ALKALICKÁ BOMBA.Přírodní chemoterapie.

21.02.2015 14:25

Lze rakovinu a jiné nemoci vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem? Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom.V rozhovoru pro New York Times uvedl: "Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let a téměř polovina se vyléčila" říká dnes po svých zkušenostech s touto terapií Jim.
Kontroverzní lidový léčitel Jim Kelmunem
"Na celé boží Zemi neexistuje nádor, který by se nedal vyhladit trochou sody a javorového sirupu." Toto úžasné tvrzení pochází u úst kontroverzního lidového léčitele Jima Kelmuna.
Tvrdí, že tento jednoduchý podomácku připravený přípravek může zastavit nebo zvrátit růst
smrtícího nádoru.A nejenom to.Účinky této směsi, jsou i v jiných případech, více než udivující. Jeho pacienti na to přísahají a říkají o něm, že je kouzelník. "Mne Dr. Jim vyléčil z rakoviny plic," říká farmář Ian Roadhouse. "Doktoři v nemocnici mi řekli, že jsem ztracen a zbývá mi méně než šest měsíců. Ale tenhle léčitel mi dal svou směs a za pár měsíců bylo po rakovině. Nenašli ji už ani pod rentgenem"
Jim svou léčbu objevil náhodou v polovině minulého století. V jeho rodině řádila rako-vina prsu. Měl pět sester, z nichž čtyři na ni zemřely.Jenom ta jedna byla očividně v pořádku, ačkoli i ona se bála smrtící diagnózy. Se zbývající sestrou začali pátrat, v čem je rozdíl.
Postupně dospěli k názoru, že musí jít o nějaký rozdíl v jídelníčku. Pak přišli na to, že ráda mlsá javorový sirup s trochou jedlé sody.
Jim Kelmunem tehdy poprvé namíchal směs, kterou pak postupně podal více než 200 pacientům, které poslali domů umřít s terminální fází rakoviny. Podle jeho tvrzení pak z těchto "beznadějných případů" 185 žilo ještě nejméně 15 let, a téměř polovina se úplně uzdravila. V kombinaci s jinými bezpečnými a efektivními léčbami, jako transdermální magnéziovou terapií, jódem, vitamínem C, probiotiky a věcmi, jako je časté opalování, čistou vodou a směsí zemin, lze očekávat, že poměr vyléčených bude ještě lepší.
Recept uvádí:
Smíchejte jeden díl jedlé sody se třemi díly (čistého, 100%) javorového sirupu v malé misce nebo kastrůlku, nejlépe vloženém v ohřívané vodní lázni. Směs za stálého rychlého míchání 5 minut udržujte na 40, maximálně 45°C. Berte jednu čajovou lžičku denně. Tuto dávku lze brát i třikrát denně, podle potřeby a okolností.
Pozor! "Soda na pečení" není totéž jako "prášek na pečení", který obsahuje hliník! Po zahřátí a promíchání musíte získat konzistentní směs. Pokud na dně nádoby zůstane bílý prášek, neprodali vám čistý bikarbonát sodný - NaHCO3 - ale jakousi směs.
Když se obojí smísí /SIRUP + SODA/ a zahřeje, směs sirupu a sody se spojí. Javorový sirup JASOD je pak stahován rakovinovými buňkami a viry v nich schovaných (které spotřebují 15 krát více glukózy, než normální buňky). Jedlá soda vnesená do buněk glukózou je ovšem vysoce alkalická, a to způsobí "nakrmení" virů a buněk samotných, rychlou změnu v pH buněk a následný úhyn jak buněk samotných, tak virů v nich přítomných!
Je velmi důležité nepoužívat jedlou sodu, do které byl přidán hliník. Mnohé firmy jej přidávají, i když to není uvedeno na obalu. Kupujte jen chemicky čistou jedlou sodu anebo produkt, na němž je výslovně uvedeno, že neobsahuje hliník a další chemikálie. Soda bikarbona dopravená do rakovinové tkáně glukózou, je bezpečný, mimořádně levný a nezadržitelně efektivní prostředek. Tato chemikálie působí na rakovinové buňky jako kyanid, protože vyvolá alkalickou šokovou vlnu umožňující, aby se do buněk dostalo mnohem více kyslíku, než mohou snést.
Rakovinové buňky potřebují kyselé prostředí a nemohou přežít za přítomnosti vyšší hladiny kyslíku. Už dřívější studie prokázaly, že manipulace pH nádoru pomocí bikarbonátu zvyšuje účinek některých chemoterapií. "Hydrogenuhličitan sodný může být při terapii podáván orálně, ve formě aerosolu, intravenózně nebo přímo k nádoru katétrem," říká italský onkolog dr. Tullio Simoncini. "Orálně, intravenózně nebo prostřednictvím aerosolu podávaná bikarbona dokáže změnit pH buněk".
Javorový sirup zjevně umožňuje a zvyšuje průnik sody do všech částí těla, dokonce i tam kam se ostatní prostředky dostanou jen obtížně nebo vůbec. Patří k nim centrální nervový systém (CNS) chráněný mozko-krevní bariérou, klouby, zapouzdřené nádory a pravděpodobně i oči.
K zvýšení prostupnosti buněčných membrán a zlepšené absorpci drog nádorovými buňkami se používá Inzuline Protect Therapy - o této terapii se laskavý čtenář dozví níže v další části tohoto článku.
Javorový sirup dokáže totéž, ale navíc dostane sodu i za mozko-krevní a jakoukoli další biologickou bariéru v těle, protože cukr (glukózu) potřebují bez rozdílu všechny tělesné buňky. IPT má umožnit podávání protirakovinových drog v menších dávkách, které tolik neohrožujících normální buňky, zatímco v rakovinových buňkách vytvoří smrtelně toxickou koncentraci. Jak IPT tak léčba sodou a javorovým sirupem "zneužívají" mechanizmu dravého růstu rakovinových buněk.
Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky a nejenom to! Má i další využití, jak se v dalších částech tohoto článku ukáže.
Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních "standardních" chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám a virům a bakteriím v nich ukrytých, které jsou skutečnými původci zhoubného bujení
Selský rozum říká, že pokud trpím rakovinou, kandidou nebo infekcí jakéhokoli druhu musím vyhýbat cukru (glukóze), který kyselost ještě zvyšuje. A navíc je podle posledních lékařských výzkumů známo, že viry a bakterie ke svému životu potřebují také energii obsaženou v glukóze, kterou nám pak kradou z krevního oběhu. Člověk napadený infekcí /viry nebo bakteriemi/ je zpravidla velmi unavený a bez energie. Přičemž únava je jeden z průvodních jevů probíhající nemoci. A to nejenom rakoviny, ale i virózy a i při jiných rozsáhlých bakteriálních nákazách / záněty apod./
Rakovinové buňky, viry a bakterie prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly javorového cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza! Je třeba připomenout, že značný vliv na celý tělesný metabolizmus má už i soda rozpuštěná ve vodě. Po požití dojde k okamžitému posunu úrovně pH do zásadité oblasti. Sodu lze brát v průběhu celého dne v dávkách odpovídajících polovině čajové lžičky, ačkoli při dlouhodobém užívání jsou nižší dávky bezpečnější. Lidé trpící rakovinou by ovšem zpočátku měli brát časté silné dávky, aby rychle dosáhli výrazného posunu v úrovni pH, protože menší změny pH naopak mohou růst rakoviny dokonce povzbudit.
Léčba sodou a javorovým sirupem spočívá na poskytnutí přírodní chemoterapie způsobem, který efektivně zabíjí rakovinné buňky bez chemickými léčivy vyvolaných vedlejších účinků. Princip léčby je jednoduchý. Spočívá ve zvýšení počtu zdravých buněk na úkor nemocných. Zdravé buňky znamenají zdravý imunitní systém a tím také jeho přirozenou zdravou činnost.
Ačkoli jde o velmi levnou léčbu, nedomnívejte se, že je neúčinná. Léčba sodou a javorovým sirupem je natolik významná, že by s ní měl být obeznámen každý rakovinový pacient.
Navíc ji lze velmi dobře kombinovat s dalšími účinnými přírodními a alternativními postupy.
Inzulínová ochranná terapie (Inzuline Protect Therapy)
Existuje ještě jeden způsob léčení rakoviny. Jedná se o ochrannou inzulínovou terapii IPT . Ta sestává z podávání dávek inzulínu, které urychlí nedostatek krevního cukru u pacienta na 50mg/dl.
Když normální člověk požije cukr, úroveň inzulínu se zvýší, což zajistí aby se cukr dostal do buněk. Rakovinové buňky potřebují cukr aby rostly. A principem IPT je co nejnižší hladina cukru v krvi.
Není to ovšem příliš šťastné řešení pro pacienta. Neboť zdravé buňky pro správnou činnost cukr potřebují, aby měl celkově organismus dostatek sil. Pacient tak potom strádá nejen následky nádoru, ale ještě trpí a to doslova! podvýživou, což velmi oslabuje a narušuje práci imunitního systému, ale také psychickou pohodu a rovnováhu, která je při takovém onemocnění prioritní. Nehledě na efekt zvýšení únavy, která je již v těžších a pokročilejších fázích rakoviny obvyklá.
V rámci IPT je uměle vstřikován inzulín proto, aby se tělo zbavilo cukru. Když pak je krevní cukr na nejnižší možné úrovni, podávají se menší dávky chemických drog než obvykle. Při takto nízké hladině cukru jsou receptory údajně citlivější a přijímají medikaci rychleji a ve větším množství.
 
Javorový sirup a soda – JASOD
Léčba sodou a javorovým sirupem funguje na úplně opačném principu. Dr. Tullio Simoncini vysvětluje, že rakovinové buňky přímo hltají cukr, v němž jim pošleme bikarbonát jako trojského koně. Buňky před rozdělením akumulují, mimo jiné, i cukr. Tento cukr ovšem růstu rakovinných kolonií už neposlouží, protože jedlá soda prudce zvýší jejich pH, což buňky zabije dříve, než se mají možnost rozdělit.
Místo nepřirozené manipulace hladiny inzulínu, za účelem násilného sražení krevního cukru a injekcí chemických toxinů, (nehledě na dosti útrpné vedlejší účinky) prostě jen smísíme cukr s jedlou sodou a pošleme tuto směs rakovinovým buňkám, které tento dárek milují. V okamžiku vstřebání dojde k zásadité reakci a nemocné buňky to mají spočítané.
Léčba kombinací 100% javorového sirupu a jedlé sody byla poprvé zmíněna na stránkách www.cancertutor.com. Angličtináři si tam určitě počtou.
 
Dr.Simoncini zkoumá účinky sody
Jim neměl kontakt s Dr. Simoncinim a netušil, že Simoncini je jediný onkolog na světě, který by jeho kombinaci cukru se sodou podpořil. Dr. Simoncini pacienty užívající jeho léčebné přípravky vždy vedl k dramatickému zvýšení požívání cukru, ale nikdy ho nenapadlo smísit obě složky za tepla dohromady. Jeho léčba přitom závisí na intervencích, při nichž se za pomoci rentgenologa vkládají katétry zavádějící sodu co nejblíže k zasažené oblasti či na lékařích ochotných provádět nákladnou intravenózní léčbu. Objev Jima Kelmuna staví sodu na třetí příčku, hned za jód a chlorid hořečnatý.
Tuto příčku nakrátko okupoval konopný olej obsahující THC. Velká výhoda, kterou léčba javorovým sirupem a sodou proti konopnému oleji má, spočívá v tom, že obě složky jsou legální a snadno dostupné. Tyto látky, s přidáním vhodných nutričních látek a enzymů, nabízejí téměř jisté vítězství nad rakovinou. Budete-li používat tento recept, bude ze známých důvodů bezpečnější netvrdit, že léčíte a dokážete vyléčit rakovinu. Raději tuto terapii prosazujte v rámci koncepce léčení infekčních aspektů rakoviny ve spojitosti s oslabeným imunitním systémem, například plísňových a kvasinkových kolonií a mykobaktérií, které jsou příčinou TBC a kandidózy.
Dr. Simoncini říká: "V některých případech je agresivita plísní tak veliká, že k utažení sevření a velmi rychlému usmrcení oběti, bez ohledu na její zoufalé snahy, stačí pouhé tři buněčné prstence tvořené třemi jednotkami mykobakterií. Plísně, které jsou nejsilnějšími a nejorganizovanějšími známými mikroorganizmy, se jeví jako mimořádně logičtí kandidáti příčiny šíření neoplazmy." "Terapie sodou bikarbonou je extrémně širokospektrální, neškodná, rychlá a efektivní. Mělo by se začínat podáváním silných dávek a pokračovat bez přerušení nejméně 7 - 8 dní. Podle zkušenosti se začne hmota o velikosti 2 - 4 centimetrů třetího až čtvrtého dne nepřetržitě smršťovat, a čtvrtého či pátého dne už kolabuje" říká dr.Simoncini
Směs javorového sirupu JASOD pomáhá hubit bakterie a viry
Pro využití jedlé sody existuje mnoho způsobů. Je to lék stejně univerzální, jako jód a chlorid hořečnatý. Zvýšení pH napomáhá schopnosti imunitního systému hubit viry a bakterie, píše se v závěru studie v Royal Free Hospital a na School of Medicine v Londýně.
V našem těle každou sekundou probíhá mnoho procesů. Jsou však 2 základní druhy fyziologie
anabolické procesy......zdravý a řádný růst buněk a regenerace organismu
katabolické procesy..... rozklad buněk a rozvrat řádu v organismu.
Při rozvoji našeho organismu potřebujeme vyrovnané pH, a proto je proces regenerace spojen s převahou zásaditých látek v těle. Dojde li k porušení acidobazické rovnováhy, nastávají katabolické fyziologické pochody znamenající nemoc a zánik.
Nadbytek kyselin je tedy pro naše tělo vražedný. Není divu, že úspěchu v lidovém léčitelství dosahují bylinné receptury, protože jejich použití znamená vždy vytvoření zásadotvorné směsi a tím tedy neutralizaci přebytečných kyselin.
Viry a bakterie vyskytující se při jakékoli nemoci potřebují a sami zároveň vytváří velmi agresívní kyselé prostředí. Infekce se tedy rozmáhá výhradně za takových podmínek, kde je absence zásad a převaha kyselin. Samotné viry a bakterie jsou podle čínské medicíny kyselé a horké povahy. Pro rychlou pomoc našemu organismu můžeme využít směs JASOD, jejíž příprava je zmíněna výše. Připomeňme ješte jednou účinek této směsi: JASOD vyvolá alkalickou šokovou vlnu umožňující, aby se do buněk dostalo mnohem více kyslíku, který rozdýchá naše buňky a zároveň zneutralizuje kyseliny v nich obsažené. Glukóza obsažená ve směsi zároveň vyživí buněčný metabolismus a rovnováha je opět obnovena. Poté můžeme pokračovat v terapii bylinným čajem určeným na konkrétní problém. Dá se očekávat,že v rakovém případě se účinky rostlinného přípravku dostaví velmi brzy.
Příklady vyzkoušených receptur
K boji s infekcemi dýchacích cest a utlumení symptomů, jako je např. rýma a bolesti v krku, zcela jistě pomůže požívání zásadotvorné směsi sestávající ze sody bikarbony a javorového sirupu nebo bikarbonátu draslíku a javorového sirupu.
Další recept obsahuje ¼ čajové lžičky jablečného octa a ¼ čajové lžičky jedlé sody dva či vícekrát denně. Pomůže i citron či limetka a jedlá soda.
Pro preventivní a ozdravný půst se také hodí směs vody s javorovým sirupem s vymačkanou šťávou z limetky a trochou černého pepře. Je v tom všechno, co tělo potřebuje na 10denní ozdravný půst.
Podle internetových zdrojů upravil a zpracoval
Jiří Kevin Uher A.M.S. praktik čínské medicíny www.webpark.cz/esoterika
srpen 2010
 
3 díly javorového sirupu nalijete do kastrolku a vložíte do vodní lázně (větší kastrol s vodou) a zahříváte tak, aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C. Do horkého sirupu pak vmícháte 1 díl čisté jedlé sody bez jakýchkoli chemických přídavků. Pozor, směs prudce vypění. Míchejte až se soda v sirupu rozpustí.
Při nádorovém onemocnění užívejte první tři dny 5x denně 1 lžičku směsi a další týden pak 3x denně po jedné lžičce. Tato dávka obvykle vystačí k absolutnímu vymizení nádoru. Je možné užívat i preventivně.
Tento recept jsem měla možnost ověřit osobně a mám mnoho zpětných vazeb těch, kteří jej užívali a mohu jej vřele doporučit jako skutečně funkční.
Pokud člověk užívá javorový sirup se sodou, nelekněte se různých reakcí těla. V místě nádorů můžete cítit různé reakce. Jako praskání, lupání ap. A tělo může tyto "rozstřelené" buňky i někudy vylučovat i s krví z těla ven, což se může projevit jako zvracení, vykašlávání krve, nebo vylučování krve jinými otvory v těle. To vše je v této fázi naprosto normální.
Ale v první řadě úspěch této léčebné metody, stejně jako jakékoli jiné, závisí na tom, nakolik pochopíme příčinu své nemoci, pochopíme její souvislosti s naším životem a změníme své myšlení. Pokud budeme užívat jakýkoli lék a nadále budeme plní strachu, nenávisti a nepřijímání a nic ve svém životě nezměníme, těžko může k uzdravení dojít
 
Dotaz:
Dobrý den,
na Vašich stránkách (a nejen na nich) jsem se dočetla o možnosti léčení rakoviny javor.sirupem a sodou. V některých článcích ale poukazují, že pokud se dávkuje špatně - tedy hladina pH se změní pouze trochu, může to vést k opačné reakci - tedy zhoršení stavu. Mám teď tedy velké dilema, zda zahájit u svého otce léčbu touto směsí, abych mu snad ještě nepřihoršila. Přečetla jsem toho o tom hodně- a někde i psali, že je třeba měřit pH moči.
V.

Odpověď Tety Kateřiny:
Dobrý den, 
Informaci o možnosti " špatného dávkování" jsem testovala a ukazuje se mi, že to je nesmysl. Potvrzuje to i to, jaké zpětné zkušenosti mi lidé, kteří touto léčbou prošli, píší. Jde skutečně o přírodní prostředek, který nemůže nijak uškodit a dá se brát i preventivně. Někdy skutečně mohou být reakce na braní prostředku výrazné...protože nádor se tím vlastně zevnitř rozstřelí a někdy může dojít k bolestivosti v daném místě nebo pocitům "praskání" a podle místa, kde nádor je, i k přechodnému krvácení z postiženého místa. Protože zkrátka to někudy musí odejít. To ale nejde o zhoršení, ale naopak o likvidaci nádoru.
Hezký den. 
Kateřina


Komentář lékaře: 
Přestože nejsem nemocný rakovinou a jsem lékař, který se snaží pomoci mnoha lidem s touto nemocí, chtěl bych reagovat na dotaz, co dělat, když se jedná o pacienta diabetika.
V žádném případě tato dávka cukru nemůže vyvolat záchvat, každý diabetik přijímá cukr v potravinách, takže moje odpověď je, klidně ˇať užívá tuto recepturu, souhlasím s tím, že odkyselování touto formu je velmi účinné.
pokud se vám podaří sehnat steavii, přidejte, u diabetiků výrazně zlepší hospodaření s cukrem a tím zabrání jakékoliv dekompenzaci cukrovky javorovým sirupem.

Zdroj:
(Comment od Radan Time 2. 11. 2011) 
https://www.stesticko.cz/casopis/leceni/leceni-rakoviny-javorovym-sirupem-a-jedlou-sodou/230/


Dotaz:
Dobrý den,
na Vašich stránkách jsem našla návod na léčbu rakoviny.
Rozhodla jsem se to vyzkoušet. Píšete, že s tím máte osobní zkušenosti.
Ráda bych se tedy zeptala:
Jakou stravou jste doprovázela léčbu a jak jste přecházela na obvyklejší
režim (měřila jste si třeba každý den ph)?
Pro mě je strava už dlouho extrémně hodně důležitá, jsem hodně sensitivní,
a vlastně už od nového roku 2013, kdy jsem začala cítit energii potravin,
mám problém s tím, co jíst ... zvlášť co se týče pečiva...
Měla jste nějaký speciální pitný režim? Čemu jste se vyhýbala?
Jedla jste ovoce?
Dneska je neděle a sehnala jsem jen javorový sirup, který
není úplně čistý, je v něm pridaný cukr, přesto jsem se rozhodla,
že metodu vyzkouším a zítra si asi koupím čistý 100% ...
Vaši odpověď budu brát jako velice cennou inspiraci, protože vím,
že vše je velmi individuální....
Děkuji.

Kateřina:
Tenhle recept jsem osobně ověřila na několika pacientech, sama jsem ho užívala jen preventivně. 
Také jsme ho konzultovala s několika lékaři. 
Není třeba mít při jeho užívání žádný strach a netřeba nic důležitého u toho řešit. Vše v něm obsažené, je na přírodní bázi a tělo je na takové látky bez potíží připraveno. Nemusí se tedy nijak dopředu a ni potom přizpůsobovat strava, ani měřit ph. Je doporučeno při tom vyhnout se jiným potravinám, které obsahují příliš cukru. Ale zažila jsem i případ, kdy ani to pacient vůbec neřešil a přesto to udělalo, co mělo a došlo k uzdravení. On se ten cukr na to prostě taky naváže a je to v pořádku. Stravu tedy není třeba nijak specielně hlídat.
Pokud jste sehnala sirup s přídavkem cukru, problém by tedy taky neměl být. Jde jen o to, aby byl i ten cukr přírodní. Tedy aby v něm nebyla žádná chemie. Javorový sirup je sladký, protože obsahuje čistou glukózu, která se vstřebává rychleji než běžné cukry. A to je právě ideální. Protože rakovinové buňky právě tohle k životu potřebují a natahují cukr do sebe. Jedlá soda pak způsobí, že tu postiženou buňku vlastně rozstřelí zevnitř. 
Pravda je, že strava má vliv na naše zdraví a rychlost uzdravování. 
Upřímně..kdybych se dostala osobně do situace, že bych tento problém musela řešit sama, řešila bych to formou 21 denní hladovky, kdy bych pila pouze vodu a během její ho začátku využívala javorový sirup se sodou. Protože touto cestou bych pro to udělala skutečně maximum. Pak by bylo vhodné na hladovku tělo připravit. Dva dny předem je třeba jíst pouze zeleninu a vynechat maso a v průběhu půstu provádět denně klystýry a po skončení hladovky bych se pak opatrně vrátila k běžné stravě. 
Tělo ve stavu půstu má tendenci zbavit se všech nemocí a škodlivin v těle tím, že je samo stráví. 

Dotaz:
Vážená paní,
četl jsem Váš článek o léčbě nádorů javorovým sirupem a sodou. Chtěl bych vědět zda je léčebný účinek tak velký a co je na tom pravdy. Děkuji předem za odpověď.
S přáním hezkého dne
J.

Odpověď Kateřiny: 
Dobrý den, 
nejsem bohužel léčitel těla, pouze předávám získané informace. Vše, co o této léčbě vím, mám uvedeno na webu. Takže nějakou studii, kolika procentům to pomůže, bohužel nemám. Mám jen zpětné vazby mnoha lidí, kterým tato léčba zázračně pomohla, ale i těch, u kterých prostě nezabrala. Každopádně tato léčba je přírodní a ublížit to nikomu nemůže, takže za zkoušku to rozhodně stojí. 
Ono je to u nádorů především o pochopení jistých souvislostí ve svém životě, myšlenek a vzorců a postojů v životě, které ten člověk dlouhodobě používal a kterých je třeba se zbavit nebo je změnit. Jakmile k tomuto pochopení a změně dojde, pak tento recept jako podpůrný prostředek je to nejlepší, co znám. Ale rakovina je prostě zpráva. Informace o tom, že mám něco ve svém životě změnit. Pokud k tomu nedojde, žádný lék to za nás neudělá. 
Přeji krásný den. 
Kateřina





Další komentáře a články: 

Lze rakovinu vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem?
Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom. Říká: „Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let – a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“ 
Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních „standardních“ chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza... 
Recept: Javorový sirup a jedlá soda 
3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody ( soda bicarbona ) smísit ( např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody ) a promíchat,dát poté v kastrůlku na sporák,zahřívat 5 minut nepříliš silně aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C ,dokud směs poněkud nezahoustne.Na počátku může být užíváno častěji,např.3x denně jedna čajová lžička.Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně,dlouhodobě.Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb.Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem.Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech,s výjimkou trošky ovoce.Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny. 

Rakovina není nemoc,ale přírodou řízené prodloužení života. Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání.Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo.Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny,obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou.,aby zabránilo jejich dalšímu šíření.S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život.My ovšem tomuto procesu říkáme choroba.Tělo vytvoří tumor proto,aby potlačilo a uklidilo jedy,které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho,jak jen je možné,poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity.Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně.Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena ,tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví.Pokud tento proces není úspěšný,osud majitele těla je definitivně určen a umírá- ne na rakovinu,ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení,zoufalství a stres. 
Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací. 



Konec zhoubné rakoviny ! Určeno pro všechny pacienty.

Dobrý den všem,
Jsem přesvědčen, že člověk by měl znát své tělo a způsob jak se o něho zodpovědně starat a jak jej i účinně ochraňovat.

Poté co můj blízký příbuzný byl operován s rakovinou tl. střeva jsem začal intenzivně pátrat po způsobu léčby této zhoubné choroby, která by bezpečně a jistě zahubila tento nevítaný organismus v lidském těle. Náhodou jsem objevil naprosto fantastickou možnost rychlé a zcela bezbolestné léčby rakoviny všech druhů a to jednoduchou a dostupnou cestou pro všechny pacienty.

Italský doktor onkolog Dr. Simoncini (www.curenaturalicancro.com) s úspěchem již řadu let používá pro úplné vyléčení pacientů a tedy zahubení rakoviny v lidském těle jedlou sodu (soda bicarbona), která již po několika dnech či týdnech užívání prokazatelně bezezbytku umoří a zcela zahubí veškeré rakovinové nádory v lidském těle. Je to dáno faktem, že rakovina - jinak pandemická houba či plíseň rodu Candida, obecně miluje kyselé prostředí a v něm také prosperuje a hojně bují, naopak zásadité prostředí jí moří a ničí. Doktor Simoncini jednoznačně označil rakovinu za parazitickou houbu, která nejprve kolonizuje hostitelský organizmus oslabením jeho imunity dále se vyvíjí a vytváří v těle nádory (thumory). Všechny nádory a nálezy rakoviny v těle mají bílou barvu, tedy nikoliv barvu tělesné tekutiny-krve jako ostatní přirozené lidské tkáně. Jedná se tedy o parazitickou houbu nejobecněji rodu Candida albicans, které svědčí především kyselé prostředí a její progrese a přežití může být jednoduše úplně potlačeno zásaditou látkou v těle, tak, že pacienta s rakovinou dostaneme do zásaditého pH stavu jeho tělesné konstituce. A právě soda bicarbona s rakovinou takto zatočit dokáže, jsou doloženy a vědecky prokázány mnohé případy vyléčení a je možné je shlédnout na YouTube, tedy příklady „zázračného“ úplného vyléčení těžkých rakovinových nádorů po pouhém užívání obyčejné jedlé sody – a to dvou až tří nápojů denně po jedné až dvou lžičkách sody s vodou a lžičkou melasy, vyléčení z rakoviny proběhlo za pouhých několik dní !!! (Viz internet odkaz níže).

Mimo jiné dalším velkým bojovníkem proti rakovině je vědeckými výzkumy prokázaný účinek vitamínu B17, který se nachází například v jadérkách jablek nebo v pšeničných travách, viz odkaz níže.

Proto máte-li v okolí někoho s tímto postižením a s prokázanou diagnózou

rakovinového nádoru jakéhokoliv stupně a jakkoliv beznadějného rozsahu, neváhejte v zájmu jeho vyléčení a záchrany jeho života použít tento účinný prostředek, nejlépe samozřejmě pod lékařským dohledem, na zahubení rakoviny v těle a tak úplné záchrany nemocného a to bez chemoterapie či ozařování nebo i chirurgického zákroku !!!

Rád bych, aby zde bylo chápáno, že tento článek není prvotně a v ničem zaměřen proti moderní vědě a jejím technickým metodám léčby rakoviny, nicméně pravdou zůstává, že současná medicinální praxe nechce příliš naslouchat zjevným důkazům o této jednoduché a velmi účinné léčbě rakoviny pomocí jedlé sody, jako by pod rouškou omámení ze své technologické dovednosti nebo snad z obav z chování velkých farmaceutických oligarchií ?!! Ať je tomu jak koliv, jde zde především o naše zdraví a né o prestiž či kariéru nebo případně o honosné výnosy lékárenských společností a my se tak tedy můžeme svobodně podílet na prostém zázraku svého vyléčení. Vždyť právo na informaci o léku a na léčbu, která uzdravuje má každý z nás bez vyjímky a neměla by tato skutečnost být nikomu zamlčena.

Přeposílám tedy všem níže odkazy na důkazy a videa a na internetové stránky, které pojednávají o tomto způsobu léčby rakoviny a současně prosím a žádám všechny lidi, kteří mají v sobě čest a úctu k životu, aby zaslali a rozšířili tyto životně důležité informace co nejvíce lidem a známým tak, aby bolest, pláč a beznaděj mohly konečně ustoupit z lidských životů a zase jednou mohla zářit lidská naděje, radost a prosté štěstí.

S přáním brzkého vyléčení a všeho dobrého
Ondřej L. / v případě vašich dotazů pište na: garamiel@seznam.cz 
v Praze dne 14.11.2011

"Věnováno všem těm, kteří onemocněli touto smrtící chorobou".

Odkazy na internetové stránky:

▪ TV beseda s doktorem T.Simoncinim, kde hovoří o povaze rakovinového nádoru a jeho bujení a současně o jeho léčbě:

Cancer and sodium bicarbonate – Dr.T.Simoncini -

https://www.youtube.com/watch?v=Q1uC3ZNwTxI&feature=related 


www.curenaturalicancro.com



https://www.curenaturalicancro.com/video-simoncini.html



▪ a jeho kniha: Cancer is a fungus (Rakovina je houba) 
www.cancerisafungus.com/cancer- therapy-prologue/
Dr.T.Simoncini



https://www.curenaturalicancro.com/my-book-cancer-is-a-fungus.html


▪ Video: Rakovina – zakázané léky -

https://www.curenaturalicancro.com/video-fungal-hypothesis-1.html


▪ Candida rakovina a NaHCO3. Souhrn léčby hydrogenuhličitanem sodným -

https://www.curenaturalicancro.com/summary-whole-therapy.html



▪ Every cancer can be cured in weeks / Každá rakovina může být vyléčena během jednoho týdne -

www.youtube.com/watch?v=4Ed7WmIEJYU&feature=related

▪ Muž, který se vyléčil z rakoviny prostaty IV. stupně za několik dní

užíváním jedlé sody: BAKING SODA Kills CANCER,2of2 Matches NC Dr 30years ago.Cured his CANCER 5 days -

www.youtube.com/watch?v=Grtrm8tk4d4&feature=relatedelated



▪ kniha z r.2011 pojednávající o vlivu a vlastnostech vitamínu B17: Svět bez rakoviny - Příběh vitaminu B17. -

https://www.dobre-knihy.cz/ucebnice/medicina-a-zdravotnictvi/svet-bez-rakoviny-pribeh-vitaminu-b17.html 

▪ Strava v boji s rakovinou:

Top Ten Cancer Fighting Foods. -

https://www.youtube.com/watch?v=8ZIAcc1FNlA&feature=related

Top Cancer Fighting Super Foods! https://www.youtube.com/watch?v=7eYOmhc8oQU&feature=related 


LÉČBA RAKOVINY DR. BUDWIGOVÉ

https://svobodnenoviny.eu/vyrobte-si-lek-na-rakovinu-doma-v-mixeru-lecba-prumyslem-smrti-tedy-farmaceutickym-vas-jen-zabije/